Workshop Mestre Roberval

Beklageligvis har Mestre Roberval måttet avlyse sin Europa-turné høsten 2013. Vi må derfor desverre kanselere workshopen helgen 14.-16. desember inntil videre og jobber med en erstatning. Hold deg oppdatert!

OM MESTRE ROBERVAL

Mestre Roberval (Menino quem foi seu Mestre) var den første mesteren som besøkte Capoeira Angola Oslo, rett etter oppstarten, i juni 2009. Han regnes som en av de største mestrene innen Capoeira Angola. Roberval do Espirito Santo ble født 1964 i Salvador de Bahia, Brasil, og begynte å trene Capoeira Angola i 14 års alderen. Sammen med Mestre Laércio grunnla han gruppen Filhos de Angola som er en av de største capoeira angola-gruppene i Europa. I 2011 etablerte han sin egen gruppe – Menino quem foi seu Mestre – med baser i London og Brighton i England, samt Stockholm i Sverige (www.gcfa.se). Han bor for tiden i Salvador i Brasil.

Mestre Roberval og hans elever karakteriseres av en leken og smart spillestil, med mye vekt på “classe e estilo” (“klasse og stil”). Mestre Roberval er spesielt kjent for sin tonesettende musikkundervisning, med grundig opplæring i teknikk og berimbauspilling, videreføring av musikktradisjonen innen capoeira angola, symbolikken og meldingene som sendes til capoeiristaene gjennom musikken. Mestre Roberval har direkte linker til Mestre Pastinha og var med i den gryende capoeira angola-bevegelsen slik den oppsto ved Mestre Moraes, Mestre Curió, Mestre Cobra Mansa for å nevne noen.
DIN INVESTERING
Hele helgen 500 NOK
Én dag 300 NOK

Pengene kan settes inn til Capoeira Angola Klubb på konto 1503.22.10950.Betaler du fra utlandet er kontoinformasjonen følgende:

Navn: Capoeira Angola Klubb
Kontonummer: 1503.22.10950
BIC / SWIFT: DNBANOKK
Bank: DnB NOR Bank ASA
Adresse: c / o Teresa Raber, Hans Barliens Gate 1b, 0508 Oslo, NORGE

MER INFORMATION OM PROGRAM KOMMER SNART

Ta gjerne kontakt med oss ved å fylle ut dette skjemaet: