Workshop med Mestre Marcelo Angola

Mestre Marcelo Angola (1)

Mestre Marcelo Angola (2)Helgen 26.-28. april får vi besøk av  Mestre Marcelo Angola, grunnleggeren av capoeira-gruppa Angoleiros do Mar. Vi ønsker derfor å invitere deg til en tre dager lang workshop med denne verdenskjente Mesteren som har formet noen av de beste capoeiristaene i vår tid! For information in English click here.

For informasjon hvordan man kommer seg til workshopen ring Kristina på 48 17 70 40!

Mestre Marcelo Angola grunnla capoeira-gruppa Angoleiros do Mar som i dag har sin base i Barra Grande, på øya Itaparica, i Brasil, der han driver sin egen pousada. Han har gjennom denne gruppa vært med på å forme noen av de mest kyndige og beryktede capoeiristaene i vår tid: Contra Mestre Guaxini, Contra Mestre Fubuia, Xixarro, Catarina og mange fler. Deres capoeira er kjent for en blanding av klassisk jogo de dentro og røff gatestil.

Han har per i dag grupper i flere store byer verden over: Salvador i Brasil, Tokyo i Japan, London i England, Paris i Frankrike, Barcelona i Spania, Stockholm i Sverige og Sveits. Mestre Marcelo Angola har bodd flere år i England og snakker selv svært godt engelsk.

Mestre Marcelo Angola ble født i Salvador, Bahia, Brasil. Han begynte å praktisere Capoeira Angola i august 1985, på Mestre Curió skole i Pelourinho, Salvador, Bahia. Pelourinho regnes som capoeira angolaens vugge og sentrum. Mestre Marcelo Angola fikk tittelen Trenel (trener) i 1990, Contra-mestre i 1994, og endelig, i 1999, ble han anerkjent som Mestre.

2434270530_f9e287b2b5Mestre Marcelo Angola (3)capoeira-londres-1