Workshop med Mestre Dirceu Angola. 25-26 april

Dirceu3

 

Helgen 24.-26. april får vi besøk av  Mestre Dirceu Angola, grunnleggeren av capoeira-gruppa Liberdade de Vadiar. Vi ønsker derfor å invitere deg til en tre dager lang workshop med denne kjente contra mesteren!

 

 

For informasjon hvordan man kommer seg til workshopen skriv til:  oslo.capoeira.angola@gmail.com

Om Contra Mestre Dirceu

The Group of Capoeira Angola Liberdade de Vadiar (GCALV) was established in Rio de Janeiro in 1999 by Contra Mestre Dirceu and Kiki. Originally from Rio, CM Dirceu was trained within the Group of Capoeira Angola Pelourinho (GCAP) since the early 1980s and until the creation of his group in 1999. He was a student of Mestre Manoel, who was himself a student of Mestre Angolinha (from the lineage of Mestre Moraes, Mestre João Grande and Mestre Pastinha).

Dirceu2