Hvem er vi?

For informasjon om våre vanlige capoeira treninger i Oslo klikk her. Du kan også få oppdatert informasjon ved å like Capoeira Angola Oslo på Facebook, bli venn med Capoeira Angola Oslo på facebook, eller les videre nedover!

Vi er en liten hyggelig capoeira-gjeng som liker å trene sammen...

Vi er en liten og hyggelig capoeiragjeng som liker å trene sammen…..
Vi holder til å Hausmania, Hausmannsgate 34 i Oslo

….og som holder til på Hausmania, Hausmannsgate 34 i Oslo.
Vi trener 2-3 ganger i uka og har treninger åpne både for helt nye og mer viderekomne.
Vi trener 2-3 ganger i uka og har treninger åpne både for helt nye og mer viderekomne. Ved å trene capoeira vil du øke dine daglige evner, som styrke, fleksibilitet, balanse, koordinasjon og refleks. Ikke minst er dette en veldig morsom og inspirerende treningsform.
Musikk og opplæring i capoeira instrumenter er en naturlig del av nesten alle treningene.

I tillegg til musikkundervisning så får medlemmene våre av og til mulighet til å lage instrumenter fra grunnen av. Dette bildet er fra en berimbau-workshop våren 2010.

August 2010 feiret vi ett år og det med en kjempeevent! Over 50 capoeiristaer fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike og Ukraina kom for å feire oss! Dette bildet er fra denne eventen.

Til ettårsdagen vår i august 2010 kom det flere svært habile capoeiristaer på besøk. Dette “spillet” mellom Anthony fra Metz, Frankrike og Linh fra Karlstad, Sverige ble senere en snakkis på Facebook i ukene som fulgte.

Hvert semester prøver vi å invitere mer eller mindre kjente capoeiristaer fra Brasil eller Europa for å holde intensive helgeworkshops for oss. Oktober 2010 hadde vi blant annet besøk av Professor Guaxini fra Brasil, en “rising star” innen capoeira angola miljøet. Alle medlemmer får rabatter på workshoper som dette.

November 2010 holdt vi for første gang kurs i samba, et kurs som ble veldig populært! I februar 2011 satser vi på å gjenta sukseen med sambakurs i forkant av det brasilianske karneval 4.-8. mars. Som medlem vil du få rabatt på kurs som dette.

I oktober 2010 og august 2011 tilbød vi kurs i den brasilianske pardansen Forró, med danselærer Rodrigo Paixao fra Rio de Janeiro, som ble en kjempesuksée! Alle medlemmer får halv pris på kurs som dette.